Helios Group

Projekti z okoljem

Skupina Helios, kot družbeno odgovorno podjetje, skrbi za kontinuirano izvajanje dolgoročnih projektov, ki so usmerjeni v varovanje in ohranjanje narave ter dobrobit ljudi.

POSLANSTVO
Razvijati in tržiti inteligentne, kupcem prilagojene rešitve in kakovostne izdelke, ki polepšajo videz in podaljšajo uporabnost.

SKUPINA HELIOS

Začetki skupine Helios segajo v davno leto 1924, danes pa skupina sodi med 10 največjih premaznikov na evropskem tržišču. S 15 proizvodnimi obrati, 145,000 m² proizvodnih površin, 30 lastnimi prodajnimi predstavništvi in 50 partnerji, skupina Helios oskrbuje več kot 15,000 strank v 40 državah sveta. Kar se je začelo leta 1924 kot mala obrtniška delavnica s proizvodno zmogljivostjo 150 ton barv in lakov za potrebe domačega trga, se je v 90 letih razvilo v vodilnega proizvajalca barv z jasno usmeritvijo za prihodnjo rast. Skupina Helios danes zaposluje več kot 2500 ljudi, ki dan za dnem razvijajo in proizvajajo izdelke ter rešitve, ki vam olepšajo vaš vsakdan.

 

DRUŽBENA ODGOVORNOST
V Skupini Helios gojimo odgovoren in partnerski odnos do družbenega okolja in posameznikov, kar se kaže tako v okviru Skupine kot tudi na lokalnih in nacionalnih ter mednarodni ravni.