Helios Group

Projekti u vezi sa životnom sredinom


Grupacija Helios kao društveno odgovorno preduzeće nastoji da kontinuirano izvodi dugoročne projekte orijentisane na zaštitu i očuvanje prirode na dobrobit ljudi.

POSLANSTVO
Razvijati i plasirati inteligentna rešenja prilagođena kupcima i kvalitetne proizvode koji ulepšavaju izgled i produžavaju rok upotrebe predmeta.

GRUPACIJA HELIOS
HELIOS je vodeći proizvođač premaza u jugoistočnoj Evropi sa oko 2.200 zaposlenih u više od 30 preduzeća u 17 država. Svojim znanjem, iskustvom i marljivim radom pratimo zacrtanu viziju – svrstavanje među prvih deset vodećih proizvođača boja i lakova u Evropi. Pored poslovne odličnosti, možemo se pohvaliti i konstantnim ispunjavanjem očekivanja svih učesnika: vlasnika, zaposlenih, poslovnih partnera i društvene sredine. Svojim delovanjem nadograđujemo status uglednog preduzeća na koji su ponosni kako naši zaposleni tako i naše uže i šire društveno okruženje.

DRUŠTVENA ODGOVORNOST
Grupacija Helios gaji odgovoran i partnerski odnos prema društvenom okruženju i pojedincima, što se pokazuje kako u okviru Grupacije tako i na lokalnom i međunarodnom nivou.